Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 10 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Design rychlovarné konvice
Šlapalová, Eva ; Buganská, Tamara (oponent) ; Sládek, Josef (vedoucí práce)
Tématem mojí bakalářské práce je návrh designu rychlovarné konvice se zachováním všech ergonomických, technických a estetických požadavků. Hlavním cílem je vytvořit nový design a navrhnout zajímavý tvar konvice.
Automatizace tvorby SW řídicích systémů
Sysel, Radek ; Pásek, Jan (oponent) ; Štohl, Radek (vedoucí práce)
Diplomová práce pojednává o průběhu návrhu složitých objektů v automatizaci a jejich rychlého zařazení do celé procesní technologie. Ukazuje průběh tvorby od databázového modelu po generování do SCADA aplikace. Cílem práce je ukázat, co vše je potřeba vytvořit, aby vznikl funkční vizualizační model napojený na řídicí systém v PLC. Je zde pojednáváno o automatizovaném systému řízení změn, kdy již je procesní technologie vytvořena a my do ní musíme na základě revizí a připomínek zákazníka přidat objekty nové.
Design smoothie mixéru
Kolaříková, Eva ; Buganská, Tamara (oponent) ; Sládek, Josef (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je design smoothie mixéru pro domácí použití. Cílem je navrhnout originální produkt s ohledem na technické, ergonomické a estetické požadavky.
Design stolního kávovaru
Skotnica, Vojtěch ; Rubínová, Dana (oponent) ; Zvonek, Miroslav (vedoucí práce)
Cílem této práce je navrhnout nový design stolního kávovaru tak, aby plnil veškeré konstrukční, technologické, estetické a ergonomické požadavky. Práce se zaměřuje především na jedinečnost navrženého produktu, která je klíčová k vymezení se v širokém spektru současné nabídky. Dále popisuje v textové formě a v podobě vizualizací celý návrhový proces.
Design smoothie mixéru
Kolaříková, Eva ; Buganská, Tamara (oponent) ; Sládek, Josef (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je design smoothie mixéru pro domácí použití. Cílem je navrhnout originální produkt s ohledem na technické, ergonomické a estetické požadavky.
Design rychlovarné konvice
Šlapalová, Eva ; Buganská, Tamara (oponent) ; Sládek, Josef (vedoucí práce)
Tématem mojí bakalářské práce je návrh designu rychlovarné konvice se zachováním všech ergonomických, technických a estetických požadavků. Hlavním cílem je vytvořit nový design a navrhnout zajímavý tvar konvice.
Automatizace tvorby SW řídicích systémů
Sysel, Radek ; Pásek, Jan (oponent) ; Štohl, Radek (vedoucí práce)
Diplomová práce pojednává o průběhu návrhu složitých objektů v automatizaci a jejich rychlého zařazení do celé procesní technologie. Ukazuje průběh tvorby od databázového modelu po generování do SCADA aplikace. Cílem práce je ukázat, co vše je potřeba vytvořit, aby vznikl funkční vizualizační model napojený na řídicí systém v PLC. Je zde pojednáváno o automatizovaném systému řízení změn, kdy již je procesní technologie vytvořena a my do ní musíme na základě revizí a připomínek zákazníka přidat objekty nové.
Design stolního kávovaru
Skotnica, Vojtěch ; Rubínová, Dana (oponent) ; Zvonek, Miroslav (vedoucí práce)
Cílem této práce je navrhnout nový design stolního kávovaru tak, aby plnil veškeré konstrukční, technologické, estetické a ergonomické požadavky. Práce se zaměřuje především na jedinečnost navrženého produktu, která je klíčová k vymezení se v širokém spektru současné nabídky. Dále popisuje v textové formě a v podobě vizualizací celý návrhový proces.
Design rychlovarné konvice
Šlapalová, Eva ; Buganská, Tamara (oponent) ; Sládek, Josef (vedoucí práce)
Tématem mojí bakalářské práce je návrh designu rychlovarné konvice se zachováním všech ergonomických, technických a estetických požadavků. Hlavním cílem je vytvořit nový design a navrhnout zajímavý tvar konvice.
Minimální bydlení - Prostorové a přístrojové nároky na přípravu pokrmů
Dias, Jiří
Cílem této práce je specifikovat prostorové a přístrojové nároky na přípravu pokrmů v rámci minimálního bydlení. V práci jsou shrnuta fakta o bydlení na malé ploše, doplněna příklady staveb. Seznamuje s důvody a faktory, které ovlivňují pořízení tohoto obytného prostoru. Dotýká se prostoru vyčleněného pro vaření a uvádí jednotlivé zóny a jejich požadavky na prostor a vybavení. Součástí práce je i samotný autorův návrh kuchyňského koutu, kde byly uplatněny získané informace.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.